Salon Treatments

Je voelt je goed

Een goede en gezonde huid zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Op drie vlakken kunnen we wat voor je betekenen: huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Wil je weten wat voor jou het beste is? Vraag het ons. We houden alle trends en ontwikkelingen bij, ook op wetenschappelijk gebied, omdat we jou zo goed mogelijk willen adviseren.

We hebben een grote variatie aan behandelingen van allemaal topmerken. Samen kijken we waar je behoefte aan hebt. Je kan voor een losse behandeling kiezen of voor een traject van bijvoorbeeld een half jaar. Dan stemmen we samen een doel af en gaan we daar naartoe werken. Dat zorgt in de regel voor veel voldoening. We hebben drie sfeervol ingerichte ruimtes waar je tot rust komt en je heerlijk kunt ontspannen.

Wil je weten wat we allemaal voor je kunnen doen? Maak gewoon even een afspraak. Dan spreken we in alle rust even de mogelijkheden met je door.

Treatments Huidverzorging

Phytocosmetologie heeft betrekking op het gebruik van de allerbeste plantaardige extracten om de allerbeste schoonheidsproducten te ontwikkelen. Dit concept staat centraal in de beautybehandelingen van Sisley.

Geniet van overheerlijke behandelingen met het Zwitserse merk La Prairie. Deze exclusieve producten gaan verder dan een reguliere huidverzorging, door veroudering aan te pakken waar het begint. Droom weg met de ultieme Caviar Lift, een behandeling voor een stevigere en direct gelifte huid, of laat je omwikkelen in Puur Goud, waardoor je huid oogverblindend zal stralen en haar volume hervinden.

Het Spaanse huidverbrteringsmerk Natura Bissé werkt met geconcentreerde natuurlijke aminozuren en innovatieve samenstellingen voor een gezonde, jeugdig uitziende huid. In de luxe behandelingen worden sterproducten gebruikt, zoals Glyco Peeling, Diamond collectie, Inhibit collectie.

Treatments Huidverbetering

High End Swiss Technology. Cosmeceutische anti-aging behandelingen.

Derm Oxy behandelingen.

Anti-Aging-Huidverbetering-Huidverjonging

Professionele luxe peelings die in korte tijd maximaal resultaat geven.

Reviderm Skinpeeler/Microdermabrasie. Zachte intensieve peeling voor een egale en gladde huid.

Treatments Huidverjonging

De Fusion Monopen behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageen stimulatie d.m.v. de Multi-Needle of de Mono-Needle. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Na de behandeling met de Fusion Monopen ziet de huid er vaak roze/rood uit. Wij adviseren een hydraterend serum en een goede zonbescherming aan te schaffen.

Overige behandelingen

De Lycon wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas.

Extra behandelingen bij Parfumerie & Schoonheidssalons Louise.

Parfumerie & Schoonheidssalon Louise is dè exclusieve salon voor bijzondere geuren en verzorging. Onze specialisten zijn continue op zoek naar de mooiste en beste producten. Bij Parfumerie Louise kun je terecht voor een schoonheidsbehandeling en een goed advies op het gebied van huidverzorging, -verbetering en -herstel.

Adres
Parfumerie & schoonheidssalon Louise
Cornelis Schuytstraat 25
1071 JD Amsterdam
020 662 58 76
Contacteer ons

Openingstijden:
ma 12.00 -18.00 uur
di t/m za 10.00 - 18.00 uur