Salon Treatments

Je voelt je goed

Een goede en gezonde huid zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel zit. Op drie vlakken kunnen we wat voor je betekenen: huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging. Wil je weten wat voor jou het beste is? Vraag het ons. We houden alle trends en ontwikkelingen bij, ook op wetenschappelijk gebied, omdat we jou zo goed mogelijk willen adviseren.

We hebben een grote variatie aan behandelingen van allemaal topmerken. Samen kijken we waar je behoefte aan hebt. Je kan voor een losse behandeling kiezen of voor een traject van bijvoorbeeld een half jaar. Dan stemmen we samen een doel af en gaan we daar naartoe werken. Dat zorgt in de regel voor veel voldoening. We hebben drie sfeervol ingerichte ruimtes waar je tot rust komt en je heerlijk kunt ontspannen.

Wil je weten wat we allemaal voor je kunnen doen? Maak gewoon even een afspraak. Dan spreken we in alle rust de mogelijkheden met je door.

De heerlijke gezichtsbehandelingen van SENSAI zijn ontwikkeld om u te laten ontspannen en een zijdezachte huid te bezorgen.

Met HydroPeptide® pak je de oorzaak van jouw huidproblemen aan, waardoor je langdurige, blijvende resultaten verkrijgt. Door gebruik van peelings met peptides geeft het de huid direct een egale, frisse en gladde huid. De peptides zorgen voor het vervagen van Fijne lijntjes en rimpels. De huid krijgt zijn volume terug. 

Phytocosmetologie heeft betrekking op het gebruik van de allerbeste plantaardige extracten om de allerbeste schoonheidsproducten te ontwikkelen. Dit concept staat centraal in de beautybehandelingen van Sisley.

Het Spaanse huidverbeteringsmerk Natura Bissé werkt met geconcentreerde natuurlijke aminozuren en innovatieve samenstellingen voor een gezonde, jeugdig uitziende huid. In de luxe behandelingen worden sterproducten gebruikt, zoals Glyco Peeling, Diamond collectie, Inhibit collectie.

High End Swiss Technology. Cosmeceutische anti-aging behandelingen.

De Lycon wax formules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas.

Extra behandelingen bij Parfumerie & Schoonheidssalons Louise.

Derma Oxy behandelingen.

Zachte intensieve peeling voor een egale en gladde huid.