We zijn er voor jou!

Wij zijn Parfumerie Louise en we zijn er voor jou. We vinden het belangrijk dat jij er goed uitziet en lekker in je vel zit. Daar helpen we je bij. We geven je een persoonlijk en professioneel advies over parfums, make-up, huidverzorging en schoonheidsbehandelingen.

Je kan altijd bij ons binnenlopen. Of neem even aan onze stamtafel plaats. Contact met onze klanten vinden we het allerleukste. We kennen ook bijna iedereen bij naam. Hoe beter we je kennen, hoe beter we je kunnen adviseren. Daar halen we onze voldoening uit.

Kenmerkend voor de producten en behandelingen die we aanbieden, is de bijzonderheid ervan. We hebben een grote variatie aan topmerken die je niet snel ergens anders tegenkomt. We weten ook wat aanslaat. In de loop der jaren hebben we daar een zesde zintuig voor ontwikkeld.

Genoeg gepraat. Kom gewoon een keer langs. Je bent van harte uitgenodigd in onze parfumerie en schoonheidssalon. Zien we je binnenkort? Dat zou heel leuk zijn.

Fijne dag!

Parfumerie & Schoonheidssalon Louise is dè exclusieve salon voor bijzondere geuren en verzorging. Onze specialisten zijn continue op zoek naar de mooiste en beste producten. Bij Parfumerie Louise kun je terecht voor een schoonheidsbehandeling en een goed advies op het gebied van huidverzorging, -verbetering en -herstel.

Adres
Parfumerie & schoonheidssalon Louise
Cornelis Schuytstraat 25
1071 JD Amsterdam
020 662 58 76
Contacteer ons

Openingstijden:
ma 12.00 -18.00 uur
di t/m za 10.00 - 18.00 uur