‘Glow and Shine’ Treatment

45 min. € 65

Reiniging, etsende toner voor een glowy effect, mechanische-enzymatische en biometrische exfoliatie, verwijderen onzuiverheden, epileren wenkbrauwen en bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté. Bio-identiek hyaluronzuur en lipidecréme zorgen voor een Ready to Party resultaat.

Anti-Aging Face Treatment

60 min. € 95

Na de reiniging worden gezicht, hals en decolleté gepeeld met een keratolytisch complex wat de huid ontdoet van dode huidcellen. Na het epileren van de wenkbrauwen volgt een bio-identiek masker wat de huid herstelt, verstevigt en langdurig hydrateert.De stevige bindweefselmassage zorgt voor volume in het gezicht en een uitgeruste uitstraling. Tijdens het masker worden je handen intensief gemasseerd met bio-identieke handcréme.

Anti-Aging Eye Treatment

30 min. € 40

Een verhelderende en liftende behandeling door exfoliatie van de oogomtrek, een ontspannend en aanspannend oogmasker gevolgd door een oogmassage. Fijne lijntjes en donkere kringen zijn verleden tijd.

Anti-Aging Face + Eye Treatment

90 min. € 130

Phyto Aromatique behandeling uitgevoerd met de producten uit de Sisleyum lijn die specifiek zijn afgestemd op de mannenhuid.

Afspraak maken gewenste behandeling(en)

 

Bel ons op 020 662 5876

Parfumerie & Schoonheidssalon Louise is dè exclusieve salon voor bijzondere geuren en verzorging. Onze specialisten zijn continue op zoek naar de mooiste en beste producten. Bij Parfumerie Louise kun je terecht voor een schoonheidsbehandeling en een goed advies op het gebied van huidverzorging, -verbetering en -herstel.

Adres
Parfumerie & schoonheidssalon Louise
Cornelis Schuytstraat 25
1071 JD Amsterdam
020 662 58 76
Contacteer ons

Openingstijden:
ma 12.00 -18.00 uur
di t/m za 10.00 - 18.00 uur